om oss

Vi är ett fysiskt och elektroniskt rabattkort som fungerar i hela Västmanland län. Tanken med vårt kort är att du som konsument ska få så bra priser som möjligt runt din närhet, men som mål i hela Sverige. Men det bästa av allt? Det finns ingen gräns på användandet av rabatterna! Du får alltså använda rabatterna hur mycket du vill.

Du som företagare ska få en ökad kundtillströmning och därmed en ökad omsättning.

Vi vill nå ut till så många branscher som möjligt, för att du som konsument ska kunna känna så mycket värde som möjligt med detta kort i handen.

Kortet fungerar ett helt kalenderår, och du kan använda kortet så många gånger du vill på alla dina favoritaffärer. Titta in på Hitta erbjudande för att se rabatterna nära dig som gäller för enbart guldkortet kunder!


Guldkortet Sverige AB är ansvariga utgivare och ägare av varumärket Guldkortet. Vi försöker mäta upp oss med dagens och de kommande trenderna och marknadens behov.

utvecklare av vår app

Hos Edgeteq står marknadens vassaste IT-utvecklare redo att erbjuda sin kompetens kring systemutveckling och förvaltning av dina IT-lösningar. Dem ställer också upp när det gäller utveckling av webbsidor, appar och e-handel samt avancerade systemlösningar.


I deras team möter du kreativitet, energi och människor som älskar sitt jobb. Edgeteq är en heltäckande webb- och appbyrå i centrala Uppsala och är specialiserade på att leverera väldesignade och framför allt stabila appar och hemsidor åt medelstora till stora företag som behöver en lojal digital leverantör. Dem sitter i ljusa lokaler i Ultuna och har ett nära samarbete med varumärkestrateger, copywriters och mediabyråer. Välkommen att kontakta deras team! www.edgeteq.se


UTVECKLARE AV VÅRA SKRAPKORT

Visitkort deluxe är dem som tagit fram våra skrapkoder till vår app. Vi är väldigt nöjda och stolta över samarbetet med dem, och kan varmt rekommendera dem vidare. www.visitkortdeluxe.com


Vi som driver visitkortdeluxe.com driver reklam- och webbyrån Reklamfirman Andersson Garcia.

Vår visitkortdesign kräver innovativ och toppmodern tryckteknik. Efter flera år i branschen har vi lyckats hitta tryckerierna som klarar av att sätta pränt på våra kreativa visitkortdesign med effekter för visitkort i papper, plast och metall.

I vårt digitala samhälle är visitkortet ofta den enda profilprodukt eller trycksak man lämnar till sina affärskontakter. Dra nytta av det och lämna över ett visitkort som lämnar ett bestående intryck!

Visitkort säljs i massor på internet men hur många av dom sticker ut? Hur lätt är det för mottagaren att slänga ditt visitkort i papperskorgen? Gör ditt visitkort till en del av din marknadsföring – det är en billig investering! Vi hjälper dig med visitkortdesign!