om oss

Vi på Guldkortet Sverige AB, har i flera år studerat marknadsföring och kundbeteenden. Något vi tydligt märkt hos konsumenten går dit det finns rabatter. Utifrån vårt resultat av vad vi tror oss veta vad konsumenten vill ha, har vi skapat Guldkortet.

Vi erbjuder marknaden ett Guldkort som är ett mer ”exklusivt kort” för de kunder som vill handla utifrån där de kan få med levande och uppdaterade rabatter.

Vi är ett fysiskt och elektroniskt rabattkort som fungerar i hela Västerås. Tanken med vårt kort är att du som konsument ska få så bra priser som möjligt runt din närhet. Du som företagare ska få en ökad kundtillströmning och därmed en ökad omsättning.

Vi vill nå ut till så många branscher som möjligt, för att du som konsument ska kunna känna så mycket värde som möjligt med detta kort/app i handen.

Kortet/appen fungerar ett helt kalenderår, och du kan använda kortet så många gånger du vill på alla dina favoritaffärer. Titta in på Hitta erbjudande eller ladda ner vår app för att se rabatterna nära dig som gäller för enbart guldkortet kunder!